LogiKoffer - Szülinapi Kincskereső Játék

Lányom szülinapi gyerekzsúrjára készülődve sokat gondolkodtam azon, hogy mi legyen a program. Végül rátaláltam egy nagyszerű szülinapi játékra! Ez a LogiKoffer, ami egy izgalmas és kreatív logikai kincskereső játék, remek program ha otthon rendezitek a szülinapi gyerekzsúrt! Szeretném Nektek bemutatni ezt a játékot, ugyanis nálunk hatalmas sikert aratott a gyerekek körében. Ajánlom mindenkinek! További részleteket itt találtok: www.logikoffer.hu

Mi is ez logikoffer_szulinapi_jatek.jpga LogiKoffer szülinapi játék?

Ez egy izgalmas bérelhető logikai játékküldetés gyerekek számára, a játék során számos furfangos feladatokat kell megoldaniuk, hogy végül megtalálják az elrejtett kincsesládát. A játék egyszerre szórakoztató és gondolkodtató, trükkös tárgyakat felhasználva, rejtélyes feladványokat megfejtve kell lépésről-lépésre haladniuk, persze nagyon fontos a csapatmunka is. A játék kicsit olyan, mintha a saját otthonodat alakítanák át egy szabaduló szobává, ahol a gyerekek lesznek a játék főszereplői. A játék végén a szülinapos és a barátai is ajándékban részesültek, amit sokkal többre értékeltek így, mert saját maguknak kellett rátalálni és megszerezni. Nálunk az elejétől a végéig nagyon élvezték a gyerekek, ajánlom Nektek is, hogy próbáljátok ki! www.logikoffer.hu

Milyen tematikával érhető el a LogiKoffer játék? 

szulinapi_csomag.jpgMi a Dzsungel Kincse nevű játékküldetést béreltük ki, de van még belőle Kalózos és Párizsos tematikus játék is.
Rövid kerettörténet idította útjára a lelkes kincsvadászokat. A játék során kb. 15-20 izgalmas rejtélyt kellett a gyereknek megoldaniuk és minden részletében ötletes feladatokkal és igényes kivitelezéssel találkoztunk! Igazán kellemes meglepetés volt ezért a kedvező árért! A tematikus buli hangulatát tovább fokozta a választható szülinapi csomag, melyben designhoz illő dekorációt, jelmezek, szülinapi meghívót is kaptunk. Nem beszéléve a sok vicces extra játékról és partyzenékről. Igazán megérte az árát, mindenki nagyon jól szórakozott, még mi szülők is!

Hogyan lehet hozzájutni a LogiKoffer játékhoz?

A LogiKoffer csomagot kibérelni lehet, Budapesten a XI. kerületben vettük át és ide is kellett visszavinni, miután lejátszottuk. A játék részeként egy nagy gurulós bőröndöt kaptunk, ebben volt a játékok, feladványok többsége. Valamint volt még egy kisebb kézitáska is, az ebben lévő pár apróbb dolgot a nappaliban rejtettem el, mielőtt a gyerekek megérkeztek. Nekem összesen ennyi feladatom volt a buli előtt. A játék során azért jó ha ott van velük egy szülő, mert annyira be tudnak lelkesedni, hogy néha érdemes a helyes útra visszaterelni őket, de ehhez is kaptunk egy kis lapozgatós füzetet, a megoldásokkal. Idén így nagyon egyszerű dolgom volt a szülinapi buli szervezéssel, mivel csak megredeltem a LogiKoffer játékot az online felületen (www.logikoffer.hu/foglalas) és mindent profin előkészítettek helyettem. Jövőre biztosan újra találkozunk! Köszönöm!